2023

Våra valpar födds och bor i vårt hus som fullvärdiga familjemedlemmar under hela sin uppväxt. De blir miljö - och socialtränade kontinuerligt utanför hemmets lugna vrå, och däri ingår bilfärder redan från tidig ålder. Vi lägger all vår tid på våra valpar och kommande valpköpare därför är minst en av oss alltid hemma 24 timmar om dygnet. Att föda upp valpar är ett heltidsarbete, med stort ansvar, för oss. Vi rekommenderar er att höra av er i god tid, om ni är intresserad av en valp, då vi endast parar våra tikar efter förfrågan och intresse från valpköpare.

En valp från oss är:
* En fullvärdig familjemedlem och van vid hemmets alla ljud och djur
* Registrerad i SKK och Id märkt
* Vaccinerad, avmaskad och veterinärbesiktigad
* Leveransklar vid 8 veckors ålder
* Försäkrad i Agria med dolda fel försäkring i 3 år
* In- klickad, social- & miljötränad och van vid att åka bil
* Garanterad support & hjälp hela livet
* Intresseanmälan innan parning!

Vi söker valpköpare som vill leva ett aktivt liv och ser gärna att det finns mål och ambitioner. Ett hundköp ska vara väl planerat och det ska finnas både tid, engagemang och ekonomi. En valp från oss ska leva som fullvärdig medlem i familjelivet med allt vad detta innebär, men också få egen tid till träning/motion dagligen. Vidare önskar vi hålla kontakt med nya ägarna under hela hundens liv.

 

 

Vi samarbetar med andra uppfödare, såväl i Sverige som i övriga Europa, och kan även bistå med hjälp att importera en valp.

Vid intresse, vänligen maila oss grandlutinvalp@gmail.com eller ring 073-600 25 06